Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Eu mă bucur foarte tare că Băsescu i-a dat-o lui Dinescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Eu mă bucur foarte tare că Băsescu i-a dat-o lui Dinescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Eu mă bucur foarte tare că Băsescu i-a dat-o lui Dinescu (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
08 Noi 2009   •   23:36

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat incidentul neplăcut prin care a trecut Mircea Dinescu. Aflat în judeţul Dolj, şeful statului nu i-a permis poetului să ia cuvântul, pe motiv că oricum vorbeşte în fiecare zi la toate televiziunile.

?Domnul Dinescu caută cireaşa ca să o înfigă în tort. Domnia sa este clovnul regelui. Îşi ştie foarte bine interesele. Îi cunoaşte pe mai-marii României şi asta i-a adus foarte multe beneficii", consideră Mircea Badea.

Traiectoria relaţiei dintre Băsescu şi Dinescu a cunoscut mai multe urcuşuri şi coborâşuri. Când a început Băsescu să-l înjure pe Tăriceanu şi Patriciu, Dinescu a început să-l mai critice pe Băsescu. Apoi s-au împăcat, a mai spus prezentatorul.

?Eu mă bucur foarte tare că i-a dat-o lui Dinescu. Sunt plin de satisfacţii. Şi-a furat-o, n-a mai mers rolul cu bufonul regelui!?




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Mircea Dinescu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close