Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: "Gheorghe Flutur e ca Michael Jackson, un megastar" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Gheorghe Flutur e ca Michael Jackson, un megastar" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Gheorghe Flutur e ca Michael Jackson, un megastar" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
24 Mai 2009   •   23:41

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea este amuzat de excesul de zel arătat de unii membrii ai PDL, în încercarea de a-l impresiona pe preşedintele Băsescu. Cititnd un articol în care se arată cum Gheorghe Flutur a adunat un mare număr de oi pe un deal, pentru a scrie cu acestea ?Bucovina?, Badea îl compară pe purtătorul de cuvânt al PDL cu Michael Jackson.

?Flutur este un fel de Michael Jackson, care venea cu un trăncărici la concerte. Cum a zburat el de Înviere cu un avion cu jet ca să ne aducă Lumina Sfântă. Are momente de Michael jackson, el este megastar, nu îl ajută faţa, dar are momente când se trezeşte megastar? spune amuzat Badea.

Cu asemenea politicieni, mai bine am pleca acasă cu toţii.

?S-a jucat cu jetul de Înviere, acuma a făcut litere din oi. Deci când vine Băsescu cu elicopterul să vadă din oi, scris Bucovina. Hai să pelcăm acasă, ţara e condusă de aştia, de ?aviara gripa?, de ?Sulaina channel? şi de Flutur?.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close