Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: "În România, bogaţii sunt idioţi!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "În România, bogaţii sunt idioţi!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "În România, bogaţii sunt idioţi!" (VIDEO)
Sursa foto: badea
11 Mai 2009   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Atenţia lui Mircea Badea a fost atrasă de titlul unui articol din Evenimentul Zilei. ?Locuinţele noi cu preţuri mici nu oferă neapărat o privelişte plăcută? spun jurnaliştii de la EVZ.

?Păi în România nu este nicăieri o privelişte plăcută? este de părere Badea, care povesteşte despre experienţa sa în momentul în care a mers împreună cu un prieten care vroia să cumpere un penthouse în cartierul francez. Chiar dacă apartamentul arăta foarte bine, priveliştea nu exista, pentru că nu puteai deschide geamul din cauză că celelalte clădiri erau extrem de aproape.



?În România, oricum, bogaţii sunt idioţi. Ştiţi cât costă un teren la Baloteşti, unde a avut loc accidentul aviatic? Trebuie să fii tâmpit ca să îţi faci casă acolo unde poate să cadă un avion? concluzionează Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close