x close

Lumea lui Mircea Badea. În sistemul sanitar din România, totul depinde de noroc! (VIDEO)

25 Ian 2009   •   23:31
Lumea lui Mircea Badea. În sistemul sanitar din România, totul depinde de noroc! (VIDEO) Mircea Badea

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.
Unul dintre subiectele dezbătute, duminică, de Mircea Badea, a fost cazul pacientului care a murit în spitalul din Slatina, după ce a fost purtat dintr-o secţie în alta, timp de patru ore.
"În România, să te ferească Dumnezeu să ai de-a face cu...oricine. Să te ferească Dumnezeu să ai de-a face cu Poliţia. Să te ferească Dumnezeu să ai de-a face cu Spitalul. Să te ferească Dumnezeu să ai de-a face cu Instanţa. Cu toate aceste autorităţi din România, însă, s-ar putea, statistic vorbind, ca, în timpul acestei vieţi, să ai totuşi de-a face", este de părere Mircea Badea.
"În sistemul sanitar din România, totul depinde de noroc. Este, pur şi simplu, o chestie de şansă. (...) Vii cu o problemă mică şi e posibil, foarte posibil, să mori", mai susţine Mircea Badea.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Mircea Badea sistemul sanitar
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati