Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: M-aş fi "mirat" să nu fie meritul lui Băsescu în succesul lui Cioloş (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: M-aş fi "mirat" să nu fie meritul lui Băsescu în succesul lui Cioloş (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: M-aş fi "mirat" să nu fie meritul lui Băsescu în succesul lui Cioloş (VIDEO)
15 Ian 2010   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Numirea lui Dacian Cioloş în postul de comisar european pentru portofoliul Agriculturii a fost unul dintre subiectele comentate de Mircea Badea în ediţia de vineri a emisiunii sale. Mai exact, o declaraţie a Monicăi Macovei, conform căreia numirea s-ar fi datorat lobby-ului făcut de preşedintele Traian Băsescu.


"OK, deci avem şi noi un român recunoscut pentru competenţă şi profesionalism la cel mai înalt nivel al Uniunii Europene. Doamna Macovei - o ştiţi pe doamna Macovei? Această luptătoare cu corupţia, această reformatoare a Justiţiei - a ieşit public şi a spus Da, faptul că Dacian Cioloş, iată, este foarte aproape de poziţia respectivă, este datorat lobby-ului pe care l-a făcut preşedintele Traian Băsescu. Adevărul e că m-aş fi mirat să nu fie meritul preşedintelui Traian Băsescu, m-aş fi mirat să fie meritul lui Cioloş. Evident nu, este meritul preşedintelui Traian Băsescu", susţine Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close