Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Orice om care crede în "sistem" va fi o victimă! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Orice om care crede în "sistem" va fi o victimă! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Orice om care crede în "sistem" va fi o victimă! (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
03 Feb 2009   •   23:43

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Unul dintre subiectele dezbătute de Mircea Badea, în ediţia de marţi a emisiunii, a fost sistemul corupt din România. Badea este de părere că singurul mod în care îţi poţi apăra cauza este dacă fentezi sistemul.
"Orice cetăţean care se duce la sistem - poliţie, parchet, judecători - ca la biserică, în sensul că se duce acolo convins că adevarul va ieşi la suprafaţă ca untdelemnul, că "binili" învinge răul ca-n telenovele, că el cetăţeanul, pentru că e cinstit, va avea dreptate şi va triumfa, orice om care face asta va fi o victimă!", este de părere Badea. "Se duce ca mielul împotriva lupilor", mai spune acesta.
"Singurul lucru corect pe care ar trebui să-l facă un om cinstit în România, dacă doamne fereşte, printr-un concurs nefericit al vieţii, ajunge în contact cu sistemul, este să îl fenteze", mai este de părere Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei victima
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close