Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Orice portar e odios, agresiv, rudimentar şi şmecher (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Orice portar e odios, agresiv, rudimentar şi şmecher (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Orice portar e odios, agresiv, rudimentar şi şmecher (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
11 Feb 2009   •   23:36

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
În emisiunea de miercuri, Badea şi-a manifestat nemulţumirea faţă de atitudinea grosolană a bodyguarzilor, portarilor, a tuturor celor care păzesc o uşă, spune realizatorul TV.
?Cel mai frecvent mă scot din minţi portarii, bodyguarzii?, spune Badea. Dă-i unui om să răspundă de o uşă şi devine puternic. Dacă nu vrea el, nu intri, ?de parcă ar fi Obama+Bush?, povesteşte realizatorul TV.
?Păţesc chestia asta când intru la Radio Zu. Portarul nu răspunde la ?bună seara? şi are o căutătură duşmănoasă şi circumspectă?, spune Badea.
?Orice bodyguard, orice portar este odios, nepoliticos, rudimentar, agresiv, şmecher, pentru că are o structură de forţă ăn mintea lui. Decide dacă da sau nu?, încheie realizatorul TV.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close