Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Poliţistul care dă cu palma e perfect românesc (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Poliţistul care dă cu palma e perfect românesc (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Poliţistul care dă cu palma e perfect românesc (VIDEO)
Sursa foto: badea
15 Feb 2010   •   23:51

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.






Mircea Badea comentează scena în care o profesoară se pălmuieşte cu un poliţist, considerând că poliţistul a greşit în mod monumental, singura cale de acţiune pentru situaţie fiind încătuşarea profesoarei şi transportarea ei la secţie. Totuşi, în opinia lui, această scenă este cât se poate de potrivită pentru a caracteriza România.

?Secvenţa este perfect românească. Eu consider că poliţistul a greşit grav. Era suficientă o dementă isterică, dar el era poliţist, avea un anumit statut. În orice altă ţară ar fi scos pistolul i-ar fi spus treci fă, pardon doamnă, jos pentru a-ţi pune cătuşele. Ce făcea duduia respectivă se numeşte ultraj, avea dreptul să o aresteze, dar el dă cu palma? spune Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close