Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Povestea tânărului care a murit în Sinaia la ski (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Povestea tânărului care a murit în Sinaia la ski (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Povestea tânărului care a murit în Sinaia la ski (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
02 Mar 2009   •   23:49

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Mircea Badea a prezentat în emisiunea sa cazul unui tânăr care a murit într-o avalanşă în urmă cu o săptămână. Sâmbătă 21 februarie în Sinaia a avut loc un accident în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa. Presa a prezentat publicului o variantă potrivit căreia tânărul a murit din cauza unui acces de teribilism şi a ieşit de pe pârtie. Potrivit unor tineri care l-au abordat pe Badea luni, povestea este alta.
?Aud eu azi-noapte când ieşeam d ela emisiune, domnule Badea! Mă întorc, erau doi tineri. Mă uit...aveau o foaie. Mă simţeam ca Michel Jackson...da..semnez..nicio problemă. Un autograf? Nu! A murit un om!?

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close