Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Procurorii furnizează poporului circ şi subiecte de bârfă (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Procurorii furnizează poporului circ şi subiecte de bârfă (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Procurorii furnizează poporului circ şi subiecte de bârfă (VIDEO)
22 Mar 2010   •   23:52


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Serialul stenogramelor, cu senatorul Cătălin Voicu în rol principal, continuă să fie difuzat în presă. Mircea Badea a comentat ultimele interceptări apărute, în ediţia de luni a emisiunii "În gura presei". În opinia sa, scopul unor astfel de înregistrări nu are legătură cu justiţia.

"Într-o instanţă de judecată, oriunde pe planeta asta, în lumea civilizată, frecţia asta e o frecţie. Asta nu e probă niciodată. (...) Scopul unor astfel de înregistrări nu are legătură cu justiţia. Justiţia se face în istanţă, pe bază de hotărâri definitive şi irevocabile. Asta e pe bază să furnizăm poporului circ şi subiecte de bârfă. Asta fac procurorii în zilele noastre, cu linguriţa", este de părere Mircea Badea.







Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close