Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Românca, sexul şi psihiatrul (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Românca, sexul şi psihiatrul (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Românca, sexul şi psihiatrul (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
18 Sep 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Mircea Badea a comentat cazul româncei care dă în judecată la Londra firma Price Waterhouse Cooper, pentru discriminare şi hărţuire sexuală. El consideră că un astfel de caz face mai multă publicitate negativă românilor decât romii care fură în Italia.
Femeia a declarat că a fost oripilată de faptul că a văzut în sediul firmei jucării sexuale şi că, în urma acestui incident, a fost ţinta glumelor deochiate ale colegilor.

?Eu aş face mai întâi o percheziţie la ea acasă să vedem ce are prin sertare, să vedem dacă eşti oripilată sau practicantă? spune Badea, care crede că demersul femeii este rezultatul unei false pudori.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close