Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Urăsc trenul din România. Dacă mai merg cu el, fac atac cerebral (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Urăsc trenul din România. Dacă mai merg cu el, fac atac cerebral (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Urăsc trenul din România. Dacă mai merg cu el, fac atac cerebral (VIDEO)
21 Sep 2009   •   23:54

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




După cele trei accidente feroviare petrecute într-o singură zi în România, Mircea Badea a explicat, în ediţia de luni a emisiunii sale, de ce urăşte trenurile de la noi şi cu ce sunt mai bune cele din UE.

Cât priveşte siguranţa lor, aceasta depinde de renovările care ar trebui să se facă şi în lipsa cărora se ajunge în astfel de situaţii. Cât timp banii destinaţi lucrărilor de reabilitare ajung în buzunarele celor care conduc CFR, astfel de incidente precum cele petrecute luni se vor înmulţi pe zi ce trece.

"Urăsc trenul. (...) Fac atac cerebral în trenurile din România. Sunt jegoase, sunt împuţite, de-abia se mişcă. O fi cel mai sigur mijloc de transport, sau o fi fost până de curând, dar eu, dacă mai merg cu trenul, fac atac cerebral. (...) E complicat în România să mai investeşti în ceva atâta timp cât se fură. (...) Dovada e sub ochii tăi. Oriunde te uiţi. Oriunde te uiţi, te duci, te uiţi, se fură. E limpede. (...) Sunt foarte mulţi bani la Calea Ferată. Toţi cei care au condus Calea Ferată, într-un fel sau altul, sunt plini, plini, plini, plini de bani şi Calea Ferată e asta. Ce ziceţi? Care o fi concluzia?...", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close