Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Vreau şi au să am succes ca Ioana Băsescu" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Vreau şi au să am succes ca Ioana Băsescu" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Vreau şi au să am succes ca Ioana Băsescu" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
31 Mar 2009   •   00:11

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea propune un exerciţiu de logică în emisiunea de luni seară. Plecând de la un articol scris de Cătălin Tolontan, în care acesta comentează scandalul iscat în jurul caselor cumpărate de fiica preşedintelui, Ioana Băsescu. ?În România succesul compromite, ca să nu fie borring? scrie Tolontan.

?Nu e un miş maş la mijloc. O casă de 800.000 de euro este o consecinţă firească a unei cariere de mare succes. Sunt convins că Ioana Băsescu a avut o carieră fulminantă ca notar public la Păuleşti. E de mare succes. Eu am făcut facultatea greşită. Vreau şi eu să am succes. Vreau să fiu şi eu ca Ioana Băsescu, la ce ghişeu trebuie să mă prezint? Păi, e simplu, înscrie-te la facultatea de Vânzări Anterioare? spune Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close