Antena 3 CNN Actualitate Luminile de sărbători din Capitală vor fi aprinse în ajun de Moş Niculae, anunţă Sorin Oprescu

Luminile de sărbători din Capitală vor fi aprinse în ajun de Moş Niculae, anunţă Sorin Oprescu

Luminile de sărbători din Capitală vor fi aprinse în ajun de Moş Niculae, anunţă Sorin Oprescu
Sursa foto: Intact Images
25 Noi 2010   •   17:59

Luminile de sărbători vor fi aprinse în Capitală în ajun de Moş Niculae, a anunţat, joi, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a promis bucureştenilor şi alte surprize, însă în funcţie de bugetul de austeritate de anul acesta, relatează Mediafax.

"Pe 5 decembrie, în ajun de Moş Nicolae, vom aprinde luminile în Capitală. Promit bucureştenilor foarte multe surprize, însă dacă acestea sunt neplăcute, nu sunt de la mine", a spus Sorin Oprescu întrebat ce pregăteşte municipalitatea pentru sărbătorilor de iarnă.

Edilului şef a precizat că municipalitatea va încerca "să păstreze o normalitate în condiţiile unui buget de austeritate".

Programul sărbătorilor de iarnă nu a fost făcut public de Primarul Capitalei care a precizat că acesta va fi anunţat înainte de începerea lor. În privinţa programului organizat de Ziua Naţionale a României, Oprescu a spus că "municipalitatea se încadrează în cadrul festiv organizat la nivel naţional", scopul principal fiind ca oraşul să fie aranjat şi curat cu ocazia acestei zile.

 


×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close