Antena 3 CNN Actualitate Luna Sângerie 9 octombrie 2022. Ce este Luna Vânătorului și ce schimbări aduce pentru zodii

Luna Sângerie 9 octombrie 2022. Ce este Luna Vânătorului și ce schimbări aduce pentru zodii

Luna Sângerie 9 octombrie 2022. Luna plină a vânătorului în Berbec are loc pe 9 octombrie 2022. Acest eveniment astrologic te va împinge să reevaluezi echilibrul (sau lipsa acestuia) în relațiile tale. Luna plină afectează toate semnele zodiacale, dar Berbecul și Balanța o vor simți cel mai mult.

Luna Sângerie 9 octombrie 2022. Ce este Luna Vânătorului și ce schimbări aduce pentru zodii
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    08 Oct 2022   •   11:52

Luna plină va apărea pe cer duminică, la ora 22:55, ora României.

După cum probabil știți deja, luna trece prin diferite faze. Cea mai mare și mai strălucitoare fază este luna plină, când luna arată ca o minge mare pe cer. Fiecare lună plină este sincronizată cu un anumit semn zodiacal, ceea ce conferă lunii o atmosferă specială.

Triburile nativilor americani Algonquin din nord-estul SUA numeau această Lună plină ”Luna Călătoare”, ”Luna Vânătorului” sau ”Luna Sângerie”, potrivit unui blog al Nasa.

De asemenea, ea marchează sfârşitul unei perioade de post pentru călugării budişti cunoscută sub numele de Vassa, un festival de curse de bărci în Laos şi festivalul Sukkot din calendarul ebraic, care durează şapte zile

Cum influențează Luna Sângerie sau Luna Vânătorului semnele zodiacale

Luna Sângerie în Berbec ne va face să aruncăm o privire mult mai atentă asupra relațiilor din viața noastră, de la prietenii, până la cele amoroase.

În același timp, ne vom întreba cât de mult suntem dispuși să oferim din noi în relațiile romantice. Dacă suntem singuri de ceva vreme, suntem gata să ne deschidem în fața altor persoane? Iar dacă suntem într-o relație de lungă durată, oare suntem suficient de deschiși pe cât ar trebui cu partenerul de viață?

Există, de asemenea, o energie puternică a comunicării, așa că nu vă fie teamă să vă spuneți părerea și să spuneți oamenilor ce aveți nevoie de la ei pentru ca relațiile să prospere.

Vom încerca să fim mai receptiv în a oferi altor oameni ceea ce au nevoie. 

Luna Vânătorului va afecta toate semnele zodiacale, dar Berbecul și Balanța vor resimți cel mai mult acest fenomen astrologic.

×
Subiecte în articol: luna plina Luna Sângerie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close