Antena 3 CNN Actualitate Lunetiști gata de tragere, pe Arcul de Triumf! Antena 3 CNN a difuzat imagini exclusive, în premieră, cu dispozitivul de securitate de la parada de Ziua Națională, din București

Lunetiști gata de tragere, pe Arcul de Triumf! Antena 3 CNN a difuzat imagini exclusive, în premieră, cu dispozitivul de securitate de la parada de Ziua Națională, din București

Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a filmat pe Arcul de Triumf imagini care dezvăluie, în parte, dispozitivul menit să asigure securitatea evenimentelor de Ziua Națională, în București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2023   •   10:00

În imagini se văd doi membri în combinezoane negre, pe care scrie "Serviciul de Protecție și Pază", purtând cagule.

Unul dintre bărbați stă lângă o armă cu lunetă și reglează dispozitivul optic. Arma este amplasată pe un trepied.

Alături, un alt membru SPP supraveghează împrejurimile printr-un binoclu, de la înălțimea Arcului de Triumf.

"Suntem în poziția esențială de pe clădirea Arcului de Triumf, acolo unde lunetiștii Serviciului de Protecție și Pază asigură monitorizarea 24 din 24, acolo unde primesc sprijin din partea colegilor lor și unde observă orice fel de formă de pericol asupra căreia ar putea interveni.

Ei dispun de echipamente performante. Modul în care sunt dotați acești specialiști foarte buni ai Serviciului de Protecție și Pază subliniază contribuția esențială pentru securitatea paradei - nu doar pentru demnitari, ci și pentru toți cei care participă la acest moment important pentru viața românilor: Parada militară de Ziua Națională", a relatat Radu Tudor.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close