Antena 3 CNN Actualitate Lungul drum spre casă. Cozi de 15 kilometri pe Autostrada Soarelui. Cum au "uşurat" poliţiştii situaţia

Lungul drum spre casă. Cozi de 15 kilometri pe Autostrada Soarelui. Cum au "uşurat" poliţiştii situaţia

Lungul drum spre casă. Cozi de 15 kilometri pe Autostrada Soarelui. Cum au "uşurat" poliţiştii situaţia
de O.P.    |    12 Aug 2013   •   05:27

Cum fiecare distracţie are şi un final, mii de turişti s-au încolonat pe drumul spre casă. Călătoria a fost la fel de intensă că distracţia din cele două zile. Mai ales că au stat blocaţi în trafic aproape o oră pe Autostrada Soarelui, după ce o maşină a luat foc.

Coloana de maşini s-a întins pe aproape 15 kilometri. Şi nu a fost tot. Şoferii au fost verificaţi de poliţiştii de la rutieră pentru a vedea cine s-a urcat băut la volan.

O maşină a luat foc pe autostrada Soarelui, în zona Drajna.  Maina a ars ca o torţă până când au ajuns pompierii. Pasagerii au scăpat însă cu viaţă din maşină. Din cauza incendiului s-au format cozi de maşini, pe ambele sensuri care s-au întins pe câţiva kilometri.

Şi când credeau că drumul spre casă s-a eliberat, au intrat în acţiune poliţiştii de la rutieră. Au organizat mai multe filtre pentru a-i prinde pe cei care s-au urcat băuţi la volan.

La finalul raziilor, poliţiştii au dat puţine amenzi şoferilor.

×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close