Antena 3 CNN Actualitate "M-a sunat fiul meu plângând în hohote că a făcut un accident şi că îi trebuie 9.000 de euro". Metoda utilizată din ce în ce mai des de infractori

"M-a sunat fiul meu plângând în hohote că a făcut un accident şi că îi trebuie 9.000 de euro". Metoda utilizată din ce în ce mai des de infractori

"M-a sunat fiul meu plângând în hohote că a făcut un accident şi că îi trebuie 9.000 de euro". Metoda utilizată din ce în ce mai des de infractori
de O.P.    |    14 Mai 2013   •   06:03

O bătrână din Capitală a fost jecmănită de 9.000 de euro printr-o metodă din ce în ce mai des folosită. Victima este sunată de o persoană care plânge în hohote şi susţine că sună din partea unei rude care a suferit un grav accident de circulaţie. Apoi cere bani pentru a ajuta persoana rănită. Până acum, zeci de oameni s-au lăsat păcăliţi prin această metodă.

Infractoarea, îmbrăcată la patru ace, a fost prinsă de poliţiştii Sectorului 1 în timp ce primea de la o bătrână peste 13 mii de lei. Ea era ajutorul din libertate al puşcăriaşului.

S-a prezentat ca fiind asistenta avocatului care-l reprezenta pe fiul bătrânei. Escrocii au fost prinşi, însă nu sunt singurii. Alte grupări, care operează în Capitală, au făcut zeci de victime, de la începutul anului .

Află date despre familia ţintei. Despre bani, prieteni, domiciliu şi atacă numai bătrâni cu probleme de sănătate.

Totul s-a desfăşurat rapid. În două ore mama lui Georgian a rămas fără 3 mii de lei. Dar nicio clipă nu şi-a sunat fiul.

Una dintre victime a făcut un preinfarct, când a auzit de presupusul accident. Pentru a nu fi înşelaţi, dacă primiţi un astfel de apel, sunaţi imediat pe un număr de telefon cunoscut deja, ruda implicată în accident.

×
Subiecte în articol: infractiuni infractori
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close