Antena 3 CNN Actualitate Macabru: Un bătrân, găsit îngropat în propria gospodărie. Fiica lui, complice la crimă

Macabru: Un bătrân, găsit îngropat în propria gospodărie. Fiica lui, complice la crimă

Macabru: Un bătrân, găsit îngropat în propria gospodărie. Fiica lui, complice la crimă
Sursa foto: Foto: career-line.com
06 Sep 2011   •   13:31

Poliţiştii au făcut o descoperire macabră în judeţul Botoşani. Un bărbat de 77 de ani, dat dispărut în luna ianuarie, a fost găsit de poliţişti îngropat într-o anexă a gospodăriei. În timpul cercetărilor, fiica acestuia a fost supusă testului cu detectorul de minciuni pe care l-a picat. Femeia a mărturisit apoi că batrânul a fost lovit cu o bâtă de concubinul ei şi îngropat în magazia din spatele casei.

Bătrânul locuia împreună cu fiica sa şi concubinul acesteia. Nici unul dintre cei doi nu muncea şi trăiau din pensia bătrânului. Concubinul femeii obişnuia să bea şi era cunoscut în sat pentru scandalurile pe care le provoca. Într-un moment de furie, acesta l-ar fi lovit de bătrân cu o bâtă, după care l-ar fi îngropat în magazia din spatele casei.

Bătrânul era dat dispărut de la începutul anului, însă fiica lui a povestit abia acum cele întâmplate.Nici vecinii nu bănuiau nimic. Aceştia spun că bărbatul obişnuia să meargă la ţară, unde stătea mai mult timp.

Fiica bătrânului i-a dus pe poliţişti chiar în locul unde l-au îngropat pe bătrân . Fiica bătrânului riscă ani buni de închisoare, iar concubinul ei, aflat deja în spatele gratiilor pentru furtul unei maşini, va fi adus şi el în faţa instanţei.





×
Subiecte în articol: batran fiica crima ingropat gospodarie
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close