Antena 3 CNN Actualitate Mădălina Mezei, fosta şefă a Tarom, audiată de procurorii DNA timp de patru ore. Ce a declarat la finalul audierilor

Mădălina Mezei, fosta şefă a Tarom, audiată de procurorii DNA timp de patru ore. Ce a declarat la finalul audierilor

Mădălina Mezei, fosta şefă a Tarom, audiată de procurorii DNA timp de patru ore. Ce a declarat la finalul audierilor
21 Oct 2019   •   14:00

UPDATE. Mădălina Mezei, fosta şefă a Tarom, a fost audiată patru ore de procurorii DNA. Fosta şefă a Tarom nu a vrut să facă vreo dezvăluire.

"Am dat toate detaliile necesare autorităţilor să stabilească adevărul. Aş vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră şi în Tarom. Tarom-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că îşi poate bate joc de cariera şi profesia unui om. Planul meu profesional e de a livra o strategie pentru Tarom pe termen lung, iar eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că putem construi împreună altceva", a declarat Mădălina Mezei la ieşirea de la audieri. 

UPDATE. Fosta şefă a Tarom, Mădălina Mezei, a ajuns în faţa procurorilor DNA pentru audieri. 

DNA începe astăzi audierile în scandalul Tarom, acel dosar în care directorul demis al companiei de stat Mădălina Mezei îl acuză pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că i-ar fi cerut să ţină la sol mai multe avioane pentru a nu permite parlamentarilor Opoziţiei să ajungă la Bucureşti în ziua votului moţiunii de cenzură. 

În jurul orei 10, Mădălina Mezei ar trebui să se prezinte în faţa anchetatorilor, care vor să vadă dacă este sau nu vorba despre fapte de corupţie în spatele acuzaţiilor ei. 

Citiţi şi Ministrul Răzvan Cuc neagă toate acuzațiile directorului demis al TAROM: Nu puteam să cer anularea curselor!

DNA s-a sesizat în acest caz şi a deschis deja un dosar penal in rem. A stabilit un calendar al audierilor, iar prima care ajunge să dea explicaţii despre ce s-a întâmplat este Mădălina Mezei. Fosta şefă a Tarom spunea chiar de săptămâna trecută că ar fi dorit inclusiv să depună o plângere penală pe numele lui Răzvan Cuc pentru că motivul pentru care a fost demisă din funcţie este că nu a acceptat să ţină, în ziua moţiunii, acele avioane la sol. 

Urmează să ajungă la audieri şi ministrul Răzvan Cuc. 

Tot astăzi aşteptăm de la Viorica Dăncilă mai multe răspunsuri privind acele verificări pe care le-a dispus prin Corpul de Control, atât la Minister, cât şi la Tarom. Ea spunea că Răzvan Cuc i-a transmis că aceste acuzaţii nu sunt adevărate. 

Citiţi şi Ministrul Cuc, întâlnire de taină cu șefa TAROM. Filmare cu camera ascunsă - VIDEO

 

×
Subiecte în articol: scandalul Tarom explicatii
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close