Antena 3 CNN Actualitate MAE: 90 de români, printre care studenți Erasmus, repatriați din Belgia și Regatul Țărilor de Jos

MAE: 90 de români, printre care studenți Erasmus, repatriați din Belgia și Regatul Țărilor de Jos

Ministerul de Externe a anunțat, marți, că 90 de români, afectați de restrângerea zborurilor în contextul pandemiei, au fost repatriați din Regatul Belgiei și Regatul Țărilor de Jos.

MAE: 90 de români, printre care studenți Erasmus, repatriați din Belgia și Regatul Țărilor de Jos
Sursa foto: Pixabay.com
26 Mai 2020   •   19:17

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, cei 90 de români din Regatul Belgiei și Regatul Țărilor de Jos au ajuns marți în țară.

Printre cei repatriați se numără studenți Erasmus, persoane ale căror contracte de muncă s-au încheiat sau au fost reziliate, cazuri medicale, studenți aflați în tranzit din Statele Unite ale Americii și alte persoane care se află în situații deosebite.

Revenirea în țară a fost realizată cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom, pe ruta București-Bruxelles-Amsterdam-București.

„Demersurile de repatriere au permis, de asemenea, revenirea în țara de reședință pentru patru cetățeni ai Republicii Indonezia, un cetățean al Regatului Belgiei și un cetățean al Regatului Țărilor de Jos, rezidenți în România”, se mai arată în comunicatul MAE.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close