Antena 3 CNN Actualitate MAE a inaugurat pe site o secţiune specială dedicată alegerilor parlamentare din 9 decembrie

MAE a inaugurat pe site o secţiune specială dedicată alegerilor parlamentare din 9 decembrie

MAE a inaugurat pe site o secţiune specială dedicată alegerilor parlamentare din 9 decembrie
de N.B.    |    10 Oct 2012   •   14:32

Ministerul Afacerilor Externe a început acţiunile prin care contribuie la procesul de organizare a alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie 2012, în acest sens, a fost inaugurată pe site-ul oficial o secţiune adresată alegerilor, informează Ministerul printr-un comunicat de presă.

"Ministerul Afacerilor Externe a demarat procedurile de organizare a alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie 2012, potrivit atribuţiilor ce-i revin prin lege."

"Secţiunea „Alegeri parlamentare 9 decembrie 2012” poate fi accesată pe pagina de internet a MAE, la adresa http://www.mae.ro/node/15721 şi conţine informaţii referitoare atât la atribuţiile MAE cu privire la alegerile parlamentare, cât şi la activitatea Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 43, care are ca scop gestionarea alegerilor la nivelul circumscripţiei electorale pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării", se arată în comunicat.

Pagina de internet dedicată alegerilor va fi actualizată permanent pe măsură ce vor fi disponibile noi informaţii.

MAE recomandă cetăţenilor români să se informeze din timp asupra procedurii privind votul uninominal, pentru a-şi putea exercita acest drept în bune condiţii la scrutinul din 9 decembrie 2012.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close