Antena 3 Actualitate Mafia alegerilor măsluite. Senatorul Mihai Fifor: „E posibil să reluăm audierile, acolo unde rămân semne de întrebare”

Mafia alegerilor măsluite. Senatorul Mihai Fifor: „E posibil să reluăm audierile, acolo unde rămân semne de întrebare”

30 Mai 2017   •   20:36
Mafia alegerilor măsluite. Senatorul Mihai Fifor: „E posibil să reluăm audierile, acolo unde rămân semne de întrebare”
Sursa foto: Foto: Antena 3

Senatorul Mihai Fifor, președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, a afirmat, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, că este foarte probabil ca audierile să fie reluate în cazul anumitor persoane.

”Nu este un lucru ușor. Tot șirul acesta de audieri înseamnă un efort consistent din partea celor care sunt în comisie. Astăzi, discuția a fost la fel de deschisă și cu domnul Blaga și cu domnul Opriș. Au fost multe întrebări care s-au pus. E posibil să reluăm audierile acestea pentru că, acolo unde rămân semne de întrebare, comisia poate să recheme la audieri o persoană sau alta”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

Întrebat de Radu Tudor dacă generalul Marcel Opriș, șeful STS, a precizat ce fel de softuri au fost introduse în telefoanele primite de la companiile de telefonie mobilă, în 2009, și cine a gestionat aceste softuri, senatorul PSD Mihai Fifor a răspuns: ”Întrebarea a fost pusă în repetate rânduri astăzi. (...) Răspunsul a fost unul simplu. Au fost telefoane de generație veche, nu pe suport Android. Telefoane setate de așa natură încât să nu se poată da telefon decât către o anumită persoană, acea persoană fiind în speță președintele secției de votare”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close