Antena 3 CNN Actualitate Mafia siciliană intră în războiul cu ISIS

Mafia siciliană intră în războiul cu ISIS

Mafia siciliană intră în războiul cu ISIS
23 Noi 2015   •   13:38

Mafia amenință statul Statul Islamic. Giovanni Gambino, fiul sefului clanului Gambino din New York, avertizeaza ISIS sa stea departe de orașul american, altfel jihadistii vor avea de a face cu mafia siciliana, scrie dcnews.ro.

Într-un interviu acordat NBC News, Giovani Gambino a declarat că mafia va face tot ce îi stă în putință pentru a-i proteja de ISIS pe locuitorii New-York-ului. El susține că mafia este mai în măsură să acorde protecție new-york-ezilor decât instituții specializate, precum FBI sau Homeland Security.

„Lumea este periculoasă în ziua de astăzi, dar oamenii care locuiesc în cartierele din New York care au conexiuni cu sicilienii ar trebui să se simtă în siguranță. Ne asigurăm că prietenii și membrii familiilor noastre sunt protejați de extremiști și teroriști, în special de organizația de psihopați care își spune Statul Islamic", a declarat fiul boss-ului mafiot.

El a spus că ISIS se teme de mafia siciliană, acesta fiind motivul pentru care teoriștii nu au atacat Sicilia și nici macar nu și-au înființat celule pe insula italiană.



×
Subiecte în articol: ISIS
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close