Antena 3 CNN Actualitate "Magazine de vise" din Sectorul 4, închise din cauza unor nereguli

"Magazine de vise" din Sectorul 4, închise din cauza unor nereguli

"Magazine de vise" din Sectorul 4, închise din cauza unor nereguli
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Noi 2010   •   11:52

Şase magazine de plante etnobotanice din Sectorul 4 al Capitalei au fost închise, în urma unor nereguli găsite de inspectorii de la primărie.
Aceştia au descoperit că magazinele nu aveau autorizaţie de funcţionare şi nu existau documente care să justifice provenienţa plantelor.

Primarul Cristian Popescu Piedone, însoţit de inspectori de la primărie şi poliţişti comunitari, au luat la rând magazinele de vise din Sectorul 4.

"Am dispus această acţiune ca urmare a sesizărilor făcute de părinţi în şcoli cum că aceştia ajung acasă cu anumite stări, mai euforici, fără să fi consumat alcool", a declarat primarul Sectorului 4.

Niciunul din spaţii nu avea autorizaţie de la primărie sau registrul comerţului. În acte, ele figurau ca magazine de piese auto sau hrană pentru animale. În plus, angajaţii nu aveau carte de muncă.

Inspectorii de la primărie au decis să închidă cele şase magazine până vor intra în legalitate şi să-i amendeze pe patroni cu 18.000 de lei. Plantele etnobotanice au fost confiscate.

Controalele vor continua şi la celelalte magazine de vise, găsite închise marţi-noapte.

Magazine de vise închise în Sectorul 4

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close