Antena 3 CNN Actualitate Magda Vasiliu, despre momentul în care a aflat că fiul ei are cancer

Magda Vasiliu, despre momentul în care a aflat că fiul ei are cancer

Magda Vasiliu, despre momentul în care a aflat că fiul ei are cancer
de S.T.    |    07 Sep 2017   •   12:34

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu a povestit cum a decis să plece din România cât de repede a putut în momentul în care a aflat că fiul ei Vlad, în vârstă de opt ani, suferă de cancer.

Ea a povestit într-o nouă postare pe Facebook cum a luat decizia să își interneze băiatul într-un spital din străinătate.

„Azi m am gandit ca eu le cer altora sa mi spuna cu ce s au confruntat in spitalele din Romania...dar, am realizat ca eu n am avut onestitatea sa spun ce m a facut sa plec cat de repede am putut. Eram la Marie Curie, internata de 2 zile cu Vlad si tot speram sa nu se adevereasca suspiciunile medicilor. Dar, dr Constantin Ciobanu, cel care s a ocupat de Vlad inca de la internare mi a spus cu o onestitate pe care abia tarziu am apreciat o , " Doamna, noi cu biopsia vom starni un adevarat vulcan...celulele alea pleaca...". Ala a fost momentul in care m am hotarat sa plec..Biopsia osoasa care se facea in Romania era una invaziva...una care reduce practic sansele la viata...Ministerul Sanatatii stie ca in 2017 exista aparate care fac posibile biopsii neinvazive?!??? Cat costa un astfel de aparat?? De ce nu l avem, macar la un spital de copii??? ”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Magda Vasiliu cancer copil
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close