Antena 3 CNN Actualitate Magda Vasiliu, reacție furibundă după tragedia de la Timișoara: „Toleranți, egoiști și proști”

Magda Vasiliu, reacție furibundă după tragedia de la Timișoara: „Toleranți, egoiști și proști”

Magda Vasiliu, reacție furibundă după tragedia de la Timișoara: „Toleranți, egoiști și proști”
19 Sep 2017   •   11:20

Magda Vasiliu a postat, pe Facebook, un mesaj în care critică modul în care s-au făcut lucrările la poarta de intrare în municipiul Timișoara, poarta care s-a prăbușit, duminică, peste mașina unui tânăr de 24 de ani.

Prezentatoarea TV atrage atenția că respectiva poartă a fost doar cosmetizată în 2015, ea având aceeași structură de rezistență proiectată în anii 80.

”Tu, primar, participi la inaugurarea portii cosmetizate cu zeci de mii de euro ....Vine furtuna, poarta cade, ucide Un om si tu declari ca un expert va face o evaluare....Abia acum! Poate trebuia facuta inainte de spoiala de zeci de mii de euro....”, a subliniat Magda Vasiliu.

”Cat despre mesajul dlui primar...el incepe cu o poveste despre copaci, crengi si semafoare si abia apoi vorbeste despre victime....Asa ne dam seama cum gandesc acesti indivizi, cum isi stabilesc ei prioritatile....Iar lumea tace..Ba mai mult, multi considera ca suntem pedepsiti de Dzeu pt ca suntem rai, d aia vin furtunile peste noi...Eu cred ca suntem pedepsiti de noi insine pentru cat suntem de toleranti, egoisti si pe alocuri, prosti....”, a mai scris Magda Vasiliu.

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close