Antena 3 CNN Actualitate Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal

Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal

Magistrații Tribunalului Olt au decis, în urmă cu câteva momente, amânarea pronunțării sentinței în cazul de la Caracal.

Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal
Sursa foto: Hepta
de Andreea Borboros    |    12 Aug 2022   •   12:23

Gheorghe Dincă își va afla pedeapsa abia pe data de 9 septembrie, atunci când a fost dat un nou termen în cazul în care a cutremurat întreaga țară. 

Procurorul de caz a cerut pedeapsa maximă pentru Gheorghe Dincă. La fel a făcut și avocata familiei Alexandrei Măceșanu.  

Familiile celor două tinere, care au dispărut în urmă cu trei ani, așteaptă în continuare cu sufletul la gură pedeapsa în ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă. Însă acest lucru se va întâmpla abia pe data de 9 septembrie, și asta deoarece judecătorul de caz se află în concediu în acest moment iar membrii Camerei de Consiliu au decis să dea un nou termen în dosar. 

Gheorghe Dincă și Risipițeanu au fost trimiși în judecată în ianuarie 2020 pentru celebrul caz Caracal. Împotriva lui Dincă s-au adus mai multe acuzații de trafic de persoane, trafic de minori viol, omor calificat și profanare de cadavre.

În urma audierilor, procurorii și judecătorii au decis să țină cont de toate aceste acuzații, chiar dacă luna trecută familia Alexandrei a cerut să fie eliminată infracțiunea de omor, deoarece din punctul lor de vedere nu existau suficiente probe. În schimb, familia Luizei a cerut pedeapsa maximă la ultima ultimul termen.

Dincă a vorbit în fața judecătorilor în nenumărate rânduri și a spus că el nu este vinovat și că nu le-a ucis pe cele două fete.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close