Antena 3 CNN Actualitate Magistraţii au hotărât eliberarea lui Cornel Penescu sub control judiciar

Magistraţii au hotărât eliberarea lui Cornel Penescu sub control judiciar

Magistraţii au hotărât eliberarea lui Cornel Penescu sub control judiciar
Sursa foto: penescu
15 Mai 2009   •   16:02

Magistraţii Tribunalului Argeş au acceptat astăzi cererea de eliberare sub control judiciar a lui Cornel Penescu. Procurorii au făcut însă, recurs, aşa că omul de afaceri rămâne în continuare în arest.
Este pentru a doua oară când avocaţii finanţatorului echipei FC Argeş, arestat preventiv pentru dare de mită, solicită punerea în libertate sub control judiciar. În primă fază, penescu a cerut judecătorilor să nu ia în considerare cererea, invocand faptul că avocaţii care îl reprezintă în instanţă mai au nevoie de timp pentru a aduna probe si a studia dosarul.
Cornel Penescu a fost audiat joi la sediul DNA Piteşti timp de aproape zece ore. În acelaşi dosar a fost audiat pentru nouă ore şi directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, însă nu se ştie calitatea în care a fost audiat acesta.
Arbitrii Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu, precum şi vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică au fost eliberaţi şi sunt cercetaţi în libertate. Ultima persoană eliberată în acest caz a fost arbitrul Aurelian Bogagiu, al cărui mandat de arestare nu a fost prelungit.

Antena 3

×
Subiecte în articol: tribunal cerere de eliberare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close