Antena 3 Actualitate MAI a activat celula de criză după prăbușirea elicopterului SMURD. Toate aeronavele EC 135 rămân la sol

MAI a activat celula de criză după prăbușirea elicopterului SMURD. Toate aeronavele EC 135 rămân la sol

02 Iun 2016   •   17:02
MAI a activat celula de criză după prăbușirea elicopterului SMURD. Toate aeronavele EC 135 rămân la sol

Ministerul de Interne a activat celula de criză după prăbușirea elicopterului SMURD în Republica Moldova, a declarat joi purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, precizând că în urma accidentului patru persoane au murit - pilotul, copilotul și două cadre medicale.

Totodată, ea a subliniat că toate aeronavele de tip EC 135 vor rămâne la sol.

Oficialul MAI a mai afirmat că la ora 15,00, Autoritatea Aeronautică din Republica Moldova a anunțat faptul că s-a găsit epava elicopterului. Oficialul MAI a adăugat că aeronava era fabricată în august 2014, iar inspecția a fost făcută în 2016, pilotul având peste 4.000 de ore de zbor.

Patru persoane au murit după ce un elicopter SMURD s-a prăbușit, în jurul orei 14.15, într-o localitate din raionul Cantemir din Republica Moldova. La bordul elicopterului se afla un echipaj format dintr-un pilot, copilot, medic și asistent.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close