Antena 3 CNN Actualitate MAI: Acordăm mult mai multă atenţie Sănătăţii de când a devenit o prioritate în strategia de apărare

MAI: Acordăm mult mai multă atenţie Sănătăţii de când a devenit o prioritate în strategia de apărare

MAI: Acordăm mult mai multă atenţie Sănătăţii de când a devenit o prioritate în strategia de apărare
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iun 2016   •   12:02

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) acordă mult mai multă atenţie problemelor din sănătate, după ce acest domeniu a fost inclus ca o prioritate în strategia naţională de apărare, a declarat, miercuri, ministrul Petre Tobă, potrivit Agerpres.

Ministrul, prezent la MAI la Ziua porţilor deschise, a făcut această precizare în contextul în care a fost întrebat de jurnalişti dacă a primit informări de la SRI privind Hexi Pharma.

"Referitor la Hexi Pharma, este un dosar penal aflat în curs şi ştiţi foarte bine că niciodată nu am făcut comentarii vizavi de un dosar penal. Ministerul de Interne, după cum aţi văzut şi ieri, avem în derulare mai multe activităţi şi în momentul în care sănătatea a fost inclusă ca o prioritate în strategia naţională de apărare, ne-am redimensionat, ne-am reconsiderat priorităţile şi acordăm mult mai multă atenţie acestui domeniu", a arătat Tobă.

Întrebat dacă a fost filat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ministrul de Interne a răspuns: "Este o măsură procesuală care face parte din dosarul penal, nu vă pot răspunde".

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close