Antena 3 CNN Actualitate "Mai bine că deputatul nu a fost lăsat să vorbească. Oricum nu ştie limba română". Doru Stănculescu, despre politicianul şpăgar Gheorghe Coman

"Mai bine că deputatul nu a fost lăsat să vorbească. Oricum nu ştie limba română". Doru Stănculescu, despre politicianul şpăgar Gheorghe Coman

"Mai bine că deputatul nu a fost lăsat să vorbească. Oricum nu ştie limba română". Doru Stănculescu, despre politicianul şpăgar Gheorghe Coman
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Dec 2013   •   19:48

Este mai bine că parlamentarul Gheorghe Coman nu a fost lăsat să vorbească, pentru oricum nu ştie limba română, a comentat, vineri, artistul Doru Stănculescu, la Antena 3.

"Eu, personal, mă bucur că acest parlamentar (Gheorghe Coman - n.r.) a refuzat să vorbească, că din cât l-am auzit vorbind nu cred că el cunoaşte limba română", a spus artistul Doru Stănculescu, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Avocatul deputatului şpăgar: Gheorghe Coman nu a primit bani, ci a fost provocat. L-am sfătuit pe clientul meu să nu facă declaraţii.

Apărătorul spune că opţiunea de a nu vorbi este un drept la tăcere al unui inculpat.


Gheorghe Coman poate fi arestat preventiv, după ce Camera Deputaţilor a avizat cererea procurorilor. În favoarea cererii s-au pronunţat 190 deputaţi, iar 34 au fost împotrivă.

Deputatul Gheorghe Coman este urmărit penal pentru fapte de corupţie, după ce a fost prins când primea 3.140 de lei, pentru a menţine în funcţie un şef din Direcţia Sanitar Veterinară Buzău, parlamentarul fugind cu maşina după flagrantul organizat de procurorii DNA.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close