Antena 3 CNN Actualitate MAI îi va prezenta lui Traian Băsescu raportul privind protestul poliţiştilor săptămâna viitoare

MAI îi va prezenta lui Traian Băsescu raportul privind protestul poliţiştilor săptămâna viitoare

MAI îi va prezenta lui Traian Băsescu raportul privind protestul poliţiştilor săptămâna viitoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Oct 2010   •   16:43

Ministerul Administraţiei şi Internelor a anunţat, vineri, că raportul cerut de preşedintele Traian Băsescu referitor la protestul poliţiştilor din 24 septembrie îi va fi prezentat acestuia în cursul săptămânii viitoare.

"Din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, o echipă de lucru efectuează verificări în legătură cu evenimentele de la mitingul din 24 septembrie a.c.. Rezultatele acestor verificări vor face obiectul unui raport care va fi prezentat Preşedintelui României, Traian Băsescu, în cursul săptămânii viitoare", se arată într-un comunicat al MAI.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul MAI, că aşteaptă ca la şedinţa CSAT de joi să îi fie prezentat un raport referitor la manifestaţia poliţiştilor din 24 septembrie. Şeful statului a precizat atunci că îşi va menţine decizia de a renunţa la serviciile Poliţiei până când i se va prezenta raportul respectiv.

Potrivit unui comunicat emis joi de Administraţia Prezidenţială, în cadrul şedinţei CSAT nu a mai fost prezentat acest raport.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: raport MAI politisti protest
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close