Antena 3 CNN Actualitate Mai multe croaziere pe Marea Neagră şi Delta Dunării, suspendate din cauza crizei ucrainene

Mai multe croaziere pe Marea Neagră şi Delta Dunării, suspendate din cauza crizei ucrainene

Mai multe croaziere pe Marea Neagră şi Delta Dunării, suspendate din cauza crizei ucrainene
Sursa foto: Foto: wallpapermania.ro
de S.T.    |    19 Mar 2014   •   18:30

Aproape 1.000 de turişti şi-au anulat deja sosirile în Delta Dunării, programate pentru următoarele două luni, din cauza crizei politice din Marea Neagră, operatorii turistici tulceni sperând ca situaţia să revină la normal începând cu luna iunie.

Directorul societăţii Europolis SA, Victor Iancu, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că navele de croazieră care urmau să plece în lunile aprilie şi mai din Kiev, Ucraina, pentru a ajunge pe Marea Neagră şi, ulterior, în Delta Dunării şi-au anulat sosirile.

"Anul acesta aveam planificate 12 schimburi de câte 250 de pasageri care veneau din Ucraina, iar primele patru programate pentru următoarele două luni au fost anulate. Acum, nu ştim dacă va mai ajunge la Tulcea nici măcar prima navă de croazieră fluvială din acest an, care şi-a anunţat sosirea pe data de 31 martie", a afirmat Iancu.

Sezonul turistic cu navele de croazieră pe Dunăre ar putea fi afectat anul acesta şi din cauza cotelor scăzute ale fluviului, operatorii turistici sesizând deja Ministerul Transporturilor.

×
Subiecte în articol: turisti Delta Dunarii Delta Dunarii
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close