Antena 3 CNN Actualitate Mai multe detalii despre tinerele care și-au pierdut viața în urma accidentul de la Jibou, Sălaj

Mai multe detalii despre tinerele care și-au pierdut viața în urma accidentul de la Jibou, Sălaj

Mai multe detalii despre tinerele care și-au pierdut viața în urma accidentul de la Jibou, Sălaj
18 Mai 2018   •   12:10

Cele patru tinere care și-au pierdut viața în urma accidentului feroviar din Jibou, Sălaj, aveau vârste de 20, respectiv 21 de ani și erau prietene și vecine. 

Toate fetele erau din Maramureș, dar una dintre ele studia la o facultate din alt oraș. În seara evenimentului tragic, tinerele se întorceau de la festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice din Cluj-Napoca, unde era studentă una dintre ele, Sanda Ungur, care se afla volanul mașinii și singura care reușit să scape cu viață din cumplitul accident. 

Tinerele, care au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren, sunt Mădălina Parja, Claudia Barboș, Maria Șteț și Sara Pop. 

Fetele erau prietene bune și se pare că asemănările dintre ele le-au făcut să aleagă același drum în ceea ce privește educație. Cele patru care și-au pierdut viața studiau la Administrarea Afacerior- Economia Firmei la Universitatea de Nord din Baia Mare. 

×
Subiecte în articol: detalii Salaj viaţa
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close