Antena 3 CNN Actualitate Mai multe focuri de armă au fost trase de jandarmi pentru a opri hoţii de fier vechi. Forţele de ordine au fost atacate cu obiecte contondente

Mai multe focuri de armă au fost trase de jandarmi pentru a opri hoţii de fier vechi. Forţele de ordine au fost atacate cu obiecte contondente

Mai multe focuri de armă au fost trase de jandarmi pentru a opri hoţii de fier vechi. Forţele de ordine au fost atacate cu obiecte contondente
16 Ian 2014   •   15:20

Mai multe focuri de armă au fost trase de agenţii de la Jandarmerie. Aceştia au încercat să oprească mai mulţi bărbaţi care furau fier vechi.

George Enache, purtător de cuvânt al Jandermeriei Bucureşti a intervenit în direct prin telefon la Antena 3, unde a oferit declaraţii despre cele întâmplate.

În dimineaţa zilei de joi a fost primit un apel la 112 dat de un agent al unei firme de pază care a anunţat că în zona unei fabrici dezafectate din secotrul 2 al Capitalei, mai multe persoane sustrăgeau fier vechi.

Două echipaje ale jandarmeriei s-a deplast la locul indicat unde au descoperit un grup de aproximativ 20 de persoane care aveau în jur de 3 tone de materiale neferoase pregătite să le sustragă.

La apariţia jandarmilor mulţi dintre hoţi au fugit abandonând fierul, iar unii dintre ei au atacat forţele de ordin cu obiecte contondente.

Au fost trase 3 focuri de avertisment în plan vertical, iar persoanele care au reacţionat violent au fost duse la secţia de poliţie.

Nicio persoană nu a fost rănită, iar cercetările continuă pentru a stabili împrejurările în care s-au întâmplat acele fapte.

×
Subiecte în articol: jandarmerie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close