Mai multe "magazine de vise" din Capitală, închise de procurorii DIICOT

de N.B.    |    19 Dec 2012   •   18:02
Mai multe "magazine de vise" din Capitală, închise de procurorii DIICOT Foto: Intact Images

Şapte magazine unde se vindeau etnobotanice au fost închise după ce poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti împreună cu procurorii DIICOT au efectuat, marţi, mai multe percheziţii la domiciliile unor suspecţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi la firmele administrate de aceştia unde au fost ridicate aproximativ 6 kilograme de substituenţi de droguri, informează Agerpres.

În urma percheziţiilor efectuate în Bucureşti, anchetatorii au descoperit că patronii 'magazinelor de vise' aveau firmele ''deghizate'', iar administratorii susţineau că vând îngrăşăminte de flori, odorizante de cameră, sare de baie sau pudră cosmetică.

Procurorii DIICOT au emis ordonanţe de reţinere pe numele a şase persoane care urmează să fie prezentate cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Bucureşti.
   
În urma percheziţiilor şi a activităţilor de cercetare desfăşurate au mai fost descoperite şi ridicate suma de 86.000 de lei, patru laptopuri, două case de marcat, o unitate centrală pentru computer, opt telefoane mobile şi opt cartele SIM, precum şi diferite materiale folosite la ambalare pentru vânzarea substituenţilor.

Parteneri
x close