Antena 3 CNN Actualitate Mai multe străzi din Bucureşti, inundate după o ploaie torenţială (VIDEO)

Mai multe străzi din Bucureşti, inundate după o ploaie torenţială (VIDEO)

Mai multe străzi din Bucureşti, inundate după o ploaie torenţială (VIDEO)
Sursa foto: Inundatii Bucuresti
31 Mai 2009   •   10:11

O ploaie torenţială care a durat mai mult de două ore a inundat străzile din Capitală. Drumurile din Rahova, Dămăroaia sau Pipera au fost acoperite de ape, iar mai multe maşini au fost avariate din cauza unui copac doborât de ploaie. Câteva gospodării din Rahova au fost şi ele inundate.

Oamenii dau vina pe autorităţi pentru nenorocirea prin care trec. Ei spun că, deşi au făcut mai multe sesizări la primărie în legătură cu lipsa canalizărilor, nimeni nu i-a băgat în seamă. Acum, oamenii sunt nevoiţi ca la fiecare ploaie să scoata apa care se adună în curţi. Echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti au intervenit cu 30 de motopompe şi şase maşini pentru evacuarea apei de pe străzi şi din curţile oamenilor.

Tot din cauza ploii abundente şantierul de la pasajul Băneasa a devenit o capcană pentru şoferi dar şi pentru pietoni. Mai multe maşini parcate pe marginea drumului s-au scufundat în noroi.

În cartierul Rahova din Capitală un plop a căzut şi a avariat mai multe maşini. Un incident asemănător a avut loc şi la Podul Grozăveşti, în sectorul 6.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ploaie torentiala
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close