Antena 3 CNN Actualitate Mai mulţi pensionari au avut nevoie de îngrijiri medicale după îmbrâncelile cu jandarmii (VIDEO)

Mai mulţi pensionari au avut nevoie de îngrijiri medicale după îmbrâncelile cu jandarmii (VIDEO)

Mai mulţi pensionari au avut nevoie de îngrijiri medicale după îmbrâncelile cu jandarmii (VIDEO)
12 Mai 2010   •   12:03

După îmbrâncelile dintre pensionari şi jandarmi, la Palatul Cotroceni au fost solicitate trei ambulanţe. Două femei şi un bărbat de aproximativ 60 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit medicului coordonator de la Ambulanţa Bucureşti, Alice Grasu, prima salvare a fost chemată pentru o femeie de 60 de ani căzută în stradă.

La scurt timp, o a doua ambulanţă a fost solicitată pentru o altă femeie, de 59 de ani, care suferă de hipertensiune. Pacienta a fost transportată la Spitalul Universitar din Capitală, unde i se acordă îngrijiri medicale.

Cea de-a treia ambulanţă a fost solicitată pentru un bărbat de 60 de ani, de asemeena căzut în stradă.



Şi protestul din Galaţi a făcut victime. În busculada creată, o bătrână a fost trântită la pământ. Femeia, în vârstă de 75 de ani, a fost transportată cu ambulanţa la spital, unde i se acordă îngrijiri medicale.

Sute de pensionari au ieşit, miercuri, în stradă în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară. Oamenii sunt nemulţumiţi de diminuarea pensiilor şi cer demisia preşedintelui şi a premierului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close