Mai mulți românii au intrat, miercuri, în vorbă pe Facebook cu cei de la ANAF. Multora nici nu le-a venit să creadă ce mesaje primesc

de D.G.    |    27 Iun 2018   •   18:34
Mai mulți românii au intrat, miercuri, în vorbă pe Facebook cu cei de la ANAF. Multora nici nu le-a venit să creadă ce mesaje primesc foto: captura Facebook/ ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a oferit, miercuri, ajutor pe Facebook.

ANAF a învățat mulți români cum să completeze formularul pe care îl vor depune la Fisc. 16 iulie este data-limită de depunere a Declarației Unice – Formularul 212, prin care se vor depune la ANAF veniturile realizate în 2017, potrivit economica.net.

Documentul poate fi dus direct la ghişeul ANAF, poate fi trimis prin poşta sau se poate depune online. Pe pagina de Facebook a ANAF, între orele 9.00 şi 16.00, a fost o sesiune live de întrebări şi răspunsuri cu privire la Declaraţia Unică.

Declaraţia se completează şi se depune pentru veniturile din 2017. Persoanele care au avut venituri exclusiv de natură salarială nu depun această Declaraţie. Declarația se completează pe surse și categorii de venit, de către contribuabil sau de către împuternicitul/curatorul fiscal al acestuia.

 

Parteneri
x close