Antena 3 CNN Actualitate Persoana care a amenințat-o pe Maia Morgenstern, reținută pentru 24 de ore

Persoana care a amenințat-o pe Maia Morgenstern, reținută pentru 24 de ore

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au anunțat, luni, că suspectul în cazul amenințărilor primite de actrița Maia Morgenstern a fost reținut pentru 24 de ore.

Persoana care a amenințat-o pe Maia Morgenstern, reținută pentru 24 de ore
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2021   •   14:00

Update 14:00: Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, procurorii au dispus urmărirea penală față de o persoană pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Conform procurorilor, suspectul a trimis în 27 martie de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea amenințări cu moartea şi cu alte vătămări „la adresa persoanei vătămate şi la adresa angajaţilor Teatrului Evreiesc de Stat”.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. „La data de 29.03.2021, ora 09:30 prin ordonanța procurorului de caz s-a dispus declinarea de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 spre competentă soluţionare”, se mai arată în comunicat.

”Responsabilitatea noastră nu se termină aici, ea abia aici începe”

Deputatul Silviu Vexler a anunțat, luni dimineața, pe contul său de pe o pagină socială, că agresorul a fost identificat. 

”Persoana care a inițiat amenințările cu moartea și violul adresate doamnei Maia Morgenstern și familiei sale a fost identificată. 

Responsabilitatea noastră nu se termină aici, ea abia aici începe”, a scris parlamentarul din grupul minorităților naționale pe rețeaua socială.

Se pare că polițiștii ar fi identificat doi tineri, unul din București și altul din Timiș, care ar avea legătură cu aceste amenințări. 

Din primele informații, se pare că una dintre persoane ar avea 25 de ani și ar suferi de diferite afecțiuni psihice 

Maia Morgenstern, ameninţată cu moartea chiar de sărbătoarea Pesah: "Are zilele numărate! O să dau foc teatrului"

Maia Morgenstern a primit un mail semnat de "partidul AUR" în care este ameninţată cu moartea, după ce ar fi vorbit despre antisemiţi, se arată în mesajul postat de actriţă pe pagina de Facebook.

De ameninţări nu scapă nici copiii actriţei, nici familia.

Actriţa a publicat şi expeditorul mail-ului, iar subiectul mesajul se numeşte "O plângere, dacă nu vă supăraţi, de la un cetăţean îngrijorat".

Mulţi dintre prietenii virtuali ai Maiei Morgenstern o îndeamnă pe actriţă să facă plângere la Poliţie.

George Simion, liderul partidului AUR, s-a delimitat total de acest incident. 

×
Subiecte în articol: Maia Morgenstern amenintari
Parteneri
Primă de sute de lei pentru românce, de 8 Martie!
x close