Antena 3 CNN Actualitate Maia Morgenstern, la o nuntă, alături de medici, în timpul exploziei de la Crevedia: "Deodată, sala de bal s-a golit. Doctorii au fost chemați la spitale"

Maia Morgenstern, la o nuntă, alături de medici, în timpul exploziei de la Crevedia: "Deodată, sala de bal s-a golit. Doctorii au fost chemați la spitale"

Artista Maia Morgenstern a povestit prin ce a trecut ieri seară, în momentul în care s-au produs exploziile la stația de GPL de la Crevedia. Actrița se afla la o nuntă cu medici.

Maia Morgenstern, la o nuntă, alături de medici, în timpul exploziei de la Crevedia: "Deodată, sala de bal s-a golit. Doctorii au fost chemați la spitale"
Sursa foto: Facebook | Maia Morgenstern
de Ioana Mircea    |    27 Aug 2023   •   20:26

Maia Morgenstern a scris pe Facebook pățania sa de aseară, în momentul în care s-au produs exploziile la Crevedia. Actrița se afla la o nuntă cu medici și la un moment dat sala a început să se golească, potrivit ei.

Se pare că medicii au fost chemați la spitale.

"Ieri am fost la petrecere, mare petrecere. Cu caracter privat, sărbătoare cu bucurie, eveniment important. Hai, să n-o mai fac pe misterioasa: nuntă! Și la nuntă, ca la nuntă! Veselie mare, bucurie, chef! Cum e normal, cum e bine. Și deodată... parcă sala de bal s-a golit. Fără multe discuții, fără explicații. Parcă, spun parcă... Ce s-a întâmplat?! 

Citește și: Cinci pacienți cu arsuri, transportați cu aeronave militare către spitale din Austria și Germania

Nu știam, nu-mi era clar. Ce se întâmplă? Doctorii. Doctorii au fost chemați la spitale, care pe unde lucrează. Fără discuții, fără comentarii. Doctorii au plecat. Au lăsat orice făceau, au lăsat timpul liber, au lăsat... Doctorii au plecat la datorie. Nu au alte priorități. Doctorii sunt prezenți la datorie. Mulțumim!”, a fost mesajul transmis de Maia Morgenstern de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Maia Morgenstern explozii crevedia
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close