Antena 3 CNN Actualitate Maia Sandu, la 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România: "Să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului"

Maia Sandu, la 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România: "Să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului"

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a transmis un mesaj la 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Maia Sandu, la 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România: "Să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   14:15

Președintele Republicii Moldova susține că România ajută Republica Moldova continuu și necondiționat. Ea a publicat o listă care cuprinde în mai multe puncte sprijinul acordat de România pe parcursul anilor.

Maia sandu susține că România este pe locul unu printre partenerii comerciali ai Republicii Moldova și că exporturile spre România sunt în creștere, atingând 1,3 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă 35% din toate exporturile.

Ea mai arată că sunt peste 1.600 de companii românești cu capital investit de 6,7 miliarde de lei, România fiind principalul investitor în republica Moldova.

"Să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului"

"România ajută Republica Moldova continuu și necondiționat. Aceasta este doar o parte din sprijinul imens acordat de România pe parcursul anilor.

Cel mai bun mod de a celebra 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România este să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului, să mulțumim României pentru susținerea constantă dedicată îmbunătățirii vieții tuturor cetățenilor Republicii Moldova și să muncim în continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber, alături de România, în marea familie europeană”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

România ajută Republica Moldova continuu și necondiționat. Aceasta este doar o parte din sprijinul imens acordat de...

Publicată de Maia Sandu pe Miercuri, 27 martie 2024

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close