Antena 3 CNN Actualitate Maia Sandu, replică haioasă despre succesul femeilor din politică: "S-au terminat mai repede bărbaţii şi a venit rândul nostru"

Maia Sandu, replică haioasă despre succesul femeilor din politică: "S-au terminat mai repede bărbaţii şi a venit rândul nostru"

Președinta Republicii Moldova a stârnit hohote de râs cu o replică legată de succesul femeilor în politica de peste Prut.

Maia Sandu, replică haioasă despre succesul femeilor din politică: "S-au terminat mai repede bărbaţii şi a venit rândul nostru"
Sursa foto: Captură video Antena 3
de Claudia Popovici    |    04 Sep 2022   •   21:36

Liderul de la Chişinău a fost întrebat cum explică diferența faţă de România, în contextul în care în Republica Moldova principalele funcţii de putere sunt ocupate de femei.

"Republica Moldova este o ţară mică şi s-au terminat mai repede bărbații şi a venit rândul nostru", a fost explicația Maiei Sandu care a stârnit hohote de râs.

"A fost o glumă, ca să fie clar. Noi în Parlament avem o echipă de femei şi de bărbaţi care au insistat pe aceste cote şi asta a schimbat semnificativ structura în Parlament.

Noi am avut şi în trecut femei în politică, dar, din păcate, ele au fost folosite la număr", a mai explicat Maia Sandu.

×
Subiecte în articol: Maia Sandu Republica Moldova politica femei
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close