Familia măicuţei moartă în incendiul de la Institutul Matei Balş se pregăteşte de înmormântare

de Georgiana Adam    |    01 Feb 2021   •   12:45
Familia măicuţei moartă în incendiul de la Institutul Matei Balş se pregăteşte de înmormântare pixabay.com

Familia măicuţei de la Mânăstirea Cristiana, care a murit în incendiul de vineri de la Institutul Matei Balş din Capitală, se pregăteşte de înmormântare.

Trupul măicuţei de 79 de ani a fost identificat după crucea de pe piept, iar înmormântarea urmează să aibă loc azi. 

Familia măicuţei a fost să ridice cadavrul de la Instititul de Medicină Legală (IML).

Multe cadavre, greu de recunoscut. S-a cerut ADN

Sâmbătă, familiile a trei dintre persoanele decedate în incendiul de la Matei Balş au mers să identifice cadavrele. Lucrul acesta a fost destul de dificil, motiv pentru care s-au solicitat probe ADN pentru o identificarea corectă. 

Luni ar urma să ajungă la Institutul Național de Medicină Legală și familiile celorlalte victime. Tot astăzi ar trebui să fie făcută şi necropsia celei de-a şaptea victime, o femeie de 67 de ani care în momentul incendiului se afla la un etaj superior și care e decedat ieri. 

Până acum, trei dintre victime au fost indentificate de rude, iar astăzi vor ajunge la IML şi celelalte familii. 

Unul dintre cei decedaţi, un bărbat de 70 de ani, va fi înmormantat pe 10 februarie, atunci atunci când şi fiul Institutul Matei Balş. 

Opt morţi, după incendiul de la Institutul Matei Balș

Încă o persoană a murit, luni, în urma incendiului de la Institutul Național "Matei Balș" din Capitală, ceea ce crește bilanțul la opt persoane decedate. 

Este vorba de un bărbat de 87 de ani, însă reprezentanții Ministerului Sănătății au transmis că nu pot face încă o legătură de cauzalitate între incendiu și deces.

Bărbatul de 87 de ani a murit, luni, la Institutul Matei Balș din Capitală. El era internat în stare gravă, cu COVID-19, în momentul incendiului în pavilionul 5 al Institutului, locul unde a izbucnit focul.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close