Antena 3 CNN Actualitate Mamă a trei copii a făcut gestul extrem. A băut o sticlă de spirt, când a aflat că este însărcinată din nou

Mamă a trei copii a făcut gestul extrem. A băut o sticlă de spirt, când a aflat că este însărcinată din nou

Mamă a trei copii a făcut gestul extrem. A băut o sticlă de spirt, când a aflat că este însărcinată din nou
de O.P.    |    13 Mai 2013   •   05:27

Sărăcia şi lipsa de educaţie au impins o femeie din Neamţ la un gest extrem. Aceasta avea trei copii şi tocmai ce aflase că este însărcinată. Pentru a scăpa de sarcină, a băut o sticlă de spirt medicinal. A murit câteva ore mai târziu, în ciuda eforturilor medicilor care au transportat-o cu un elicopter la spital.

Femeia şi copiii ei erau săraci lipiţi şi îşi duceau traiul de pe o zi pe alta. Când a aflat că e gravidă din nou, femeia a intrat în panică. Oamenii spun că a încercat să scape de copil. Şi pentru că nu avea bani să meargă la doctor a băut spirt. 

Femeii i s-a făcut rău imediat ce a băut din sticla de alcool medicinal.

Medicii au dus-o în stare gravă la spitalul de urgenţă din Piatra Neamţ, iar de acolo un elicopter SMURD a dus+o la Iaşi.

Femeia a murit însă câteva ore. Cazul a fost preluat atât de poliţişti, cât şi de reprezentanţii de la Protecţia Copilului, care vor stabili dacă vor lua copiii şi îi vor da în plasament.

×
Subiecte în articol: sinucidere gravida
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close