Antena 3 Actualitate Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi, în direct, pe Facebook: „Fiica mea trăiește! E luată și dusă în străinătate”

Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi, în direct, pe Facebook: „Fiica mea trăiește! E luată și dusă în străinătate”

de S.T.    |    08 Oct 2019   •   18:30
Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi, în direct, pe Facebook: „Fiica mea trăiește! E luată și dusă în străinătate”
Sursa foto: Foto: Alexandru Cumpanasu/ Facebook

Mama Alexandrei Măceșanu susține că fiica ei trăiește. Femeia a explicat, în direct pe Facebook, ce crede că s-a întâmplat cu fata ei.

„Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el. (...) Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie”, a spus Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, într-un interviu ce i-a fost luat de Alexandru Cumpănașu, în direct, pe Facebook.

„Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Măceșanu.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit pe 25 septembrie, cu 30 de zile, până pe 24 octombrie, mandatul de arestare pentru Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal.

Dincă a afirmat că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close