Antena 3 CNN Actualitate Mama Alexandrei Măceșanu, la sediul DIICOT: "Știind că Gheorghe Dincă se afla acolo, îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el"

Mama Alexandrei Măceșanu, la sediul DIICOT: "Știind că Gheorghe Dincă se afla acolo, îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el"

Gheorghe Dincă a fost dus din nou la DIICOT, după declaraţiile neașteptate pe care le-a făcut joi în faţa procurorilor. Presupusul criminal din Caracal le-a spus oamenilor legii că nu a omorât-o pe Luiza Melencu, ci aceasta a fost răpită de doi bărbaţi din casa lui. 

Mama Alexandrei Măceșanu, la sediul DIICOT: "Știind că Gheorghe Dincă se afla acolo, îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el"
Sursa foto: foto- captură Antena 3
de Claudia Simion    |    10 Ian 2020   •   16:23

Aflată și ea la sediul DIICOT, mama Alexandrei Măceșanu a spus că nu și-a pierdut nici acum speranța și crede că fiica ei este încă în viață. 

Femeia a descris ce sentimente au încercat-o știind că a fost sub același acoperiș cu bărbatul care se presupune că i-ar fi ucis fiica. 

"Nu pot să vă spun. Îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el", a spus mama Alexandrei. 

"Noi sperăm să aflăm adevărul, să ne vedem copilul. Sperăm că o vom găsi pe Alexandra. Suntem binișor cu sănătatea, nu perfect, dar binișor", a mai spus femeia. 

Avocatul familiei Măceșanu a spus că e normal ca dosarul în care e acuzat Gheorghe Dincă să ajungă la Olt. 

"Dosarul ajunge la Olt. E normal pentru că acolo s-au săvârșit faptele de natură penală, acolo a fost găsit inculpatul Dincă, acolo era locuința lui, deci sunt îndeplinite toate condițiile".

Avocatul a mai spus că există indicii care conduc la ideea că Gheorghe Dincă nu a comis nicio crimă. 

"Sunt lucruri noi care pot fi combătute. Inculpatul oscilează între adevăr și minciună. Deci recunoaște la un moment dat că a mințit foarte mult, ceea ce ne conduce la ideea că nu el a săvârșit aceste crime. Atâta timp cât spune că că din foc nu rezulta niciun miros și fumul acela nu era negru și nici nu se vedea, mergem pe ideea că nu a ars niciun cadavru în butoi". 


×
Parteneri
Ziua Naţională a României. Parada militară se vede la Antena 3 CNN
x close