Antena 3 CNN Actualitate Mama Alexandrei, reacție la dezvăluirile lui Dincă din rechizitoriul procurorilor DIICOT: „Nu este moartă în acel butoi!”

Mama Alexandrei, reacție la dezvăluirile lui Dincă din rechizitoriul procurorilor DIICOT: „Nu este moartă în acel butoi!”

Mama Alexandrei Măceșanu este convinsă că fiica ei trăiește, în ciuda publicării a unor noi date din rechizitoriul procurorilor DIICOT în cazul crimelor din Caracal. Presupusul asasin s-au fi destăinuit unui coleg de celulă, în fapt un investigator sub acoperire, căruia i-ar fi spus ce a făcut cu cele două fete, pe care le-ar fi ucis.

Mama Alexandrei, reacție la dezvăluirile lui Dincă din rechizitoriul procurorilor DIICOT: „Nu este moartă în acel butoi!”
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Ian 2020   •   09:38

"Alexandra a luptat și va lupta. Nu este moartă în acel butoi. Nu cred absolut nimic din ce spune. Cum să crezi că vorbește acele lucruri cu un coleg de celulă. Dincă minte în continuare. Domnul procuror mi-a spus că Alexandra ar fi sunat familia, nu la poliție", a declarat Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, la România Tv.

Citește și: RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Detalii înfiorătoare! Dincă i-a mărturisit unui polițist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza și Alexandra. Nu știa de apelul la 112!

Noi detalii îngrozitoare ies la iveala din rechizitoriul dosarului Caracal obţinut de Antena 3. Gheorghe Dincă a fost  interogat  în celulă de un polițist sub acoperire. Presupusul criminal i-a marturisit acestuia ororile la care le-a supus pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Declaraţiile şocante au fost înregistrate, iar acum sunt probe in dosar. Potrivit procurorilor, Dinca şi-a calculat fiecare pas. Şi-a transformat casa într-o închisoare în care victimele erau supuse unor tratamente barbare. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close