Antena 3 CNN Actualitate Mama asistentei reţinute în cazul Maternitatea Giuleşti: Vina ar trebui să fie colectivă. Fiica mea este ţap ispăşitor (VIDEO)

Mama asistentei reţinute în cazul Maternitatea Giuleşti: Vina ar trebui să fie colectivă. Fiica mea este ţap ispăşitor (VIDEO)

Mama asistentei reţinute în cazul Maternitatea Giuleşti: Vina ar trebui să fie colectivă. Fiica mea este ţap ispăşitor (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Oct 2010   •   11:43

Mama asistentei Florentina Cârstea a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, coşmarul prin care trece fiica ei. Florentina se teme că va deveni ţapul ispăşitor al unei tragedii dintr-un sistem sanitar bolnav, în care vina ar trebui să fie una colectivă. Vă reamintesc, asistenta Florentina Cârstea a rămas după gratii, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis recursul procurorilor.

Mama Florentinei Cârstea povesteşte cu lacrimi în ochi că fiica ei nu este singura vinovată pentru tragedia de la Maternitatea Giuleşti.  Femeia susţine că, de câte ori semnala o neregulă administrativă, asistenta era ameninţată de superiori că va fi concediată.

Florentina Cîrstea se află în arest preventiv din 24 august. Vina care i se pune pe umeri o macină atât de tare încât este în pragul de a ceda psihic.

Asistenta Florentina Cârstea nu poate uita imaginea salonului de reanimare în flăcări. Femeia i-a povestit mamei sale clipele de coşmar pe care le-a trăit în momentul în care a realizat că nu poate intra în salon pentru a scoate bebeluşii.

Procurorii susţin că asistenta Florentina Cârstea este vinovată de moartea a şase bebeluşi, pentru că a părăsit timp de 12 minute salonul de terapie intensivă.



Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close